Apteekkipalvelut

Lääkeneuvonta

Apteekeissamme asiantuntevat proviisorit ja farmaseutit neuvovat lääkehoitoon, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Autamme mielellämme sopivan valmisteen valinnassa ja opastamme lääkkeiden oikeassa käytössä. Kysy ensin apteekista! Tarvittaessa ohjaamme lääkäriin.

Lääkevaihto edullisempaan

Kerromme aina, jos reseptilääkkeellesi on olemassa edullisempi vaihtoehto. Itse voi myös vertailla lääkkeiden hintoja Lääkkeiden hintavertailu -verkkopalvelussa.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Keskittämällä lääkeostoksesi Urjalan tai Kylmäkosken apteekkiin varmistat, että reseptilääkeoston yhteydessä tarkistamme kaikkien lääkkeitesi yhteensopivuuden. Jos apteekissa havaitsemme vakavan yhteisvaikutuksen mahdollisuuden, selvitämme asian tarvittaessa lääkärisi kanssa.

Lääkkeiden annosjakelupalvelu

Annosjakelupalvelussa apteekki toimittaa asiakkaan säännöllisesti otettavat lääkkeet pakattuna annospusseihin kahden viikon erissä. Annospussista on helppo tarkistaa, että otetaan oikeat lääkkeet oikeaan aikaan. Ennen annosjakelun aloittamista apteekin farmaseutti tarkistaa lääkkeiden yhteisvaikutukset, päällekkäisyydet ja ottoajankohdat. Lisäksi tarkistetaan  asiakkaan kokonaislääkitys yhteistyössä lääkärin kanssa.
Annosjakelu auttaa erityisesti iäkkäitä selviytymään päivittäisestä lääkehoidostaan kotona. Annosjakelu helpottaa lääkkeiden ottamista ja lisää lääkitysturvallisuutta. Reseptisi uusitaan apteekin toimesta. Kysy hintaa apteekistamme.